17 February, 2015

Riders Club, da startul in 2015


Cei de la Riders Club au anuntat astazi lansarea oficiala a competitiilor din 2015 si ne-au facut publice cateva dintre surprizele pregatite pentru acest an. Noutatea principala o constituie aparitia unui nou concurs care va deschide sezonul de maratoane marca Riders Club. 

Urban Trail Cross Country Short Circuit - XCC, organizat la Romexpo, cu ocazia Expo Sport si Agrement, in data de 15 Martie 2015. Inscrierile sunt deschise, insa cu anumite restrictii. Mai multe detalii gasiti in link



Route 2,902,878 - powered by www.bikemap.net

Ziua B (18.04.2015) aduce de asemenea o surpriza. Traseul are multe noutati comparativ cu cel de anul trecut. In acest an, startul se va da de pe marginea lacului Cernica si vor fi disponibile doua variante de traseu, cel scurt, de 17 km, destinat copiilor sau riderilor de nivel 4 aflati la primele experiente intr-un concurs MTB si traseul standard de 41 de km.



Route 2,903,430 - powered by www.bikemap.net

  
Pe 25 Aprilie, plaja Corbu din Constanta va fi gazda celei de a treia curse din cadrul Riders Club. Beach Race XCO este la a doua editie si face parte din calendarul UCI, astfel toti ciclistii legitimati care vor lua parte la aceasta competitie vor putea acumula puncte UCI pentru Olimpiada din 2016 de la Rio.



Route 2,897,223 - powered by www.bikemap.net

Inscrierile la cele trei maratoane Riders Club sunt deschise online pe pagina oficiala www.ridersclub.ro.

No comments:

Post a Comment