16 April, 2015

Peste 1.350 de rideri inscrisi la ZIUA B!


Prindeti astazi ultimele locuri la maratonul de la Cernica, din 18 aprilie. Riderii pasionati de aventuri in natura au astazi ultima sansa sa se inscrie in maratonul Riders Club din padurea Cernica: ZIUA B!

La concursul de ciclism din 18 aprilie s-au inscris pana acum peste 1.350 de participanti care vor avea parte de o super aventura in natura. La ZIUA B, startul la distractie se va da incepand cu ora 11:00, cand sutele de rideri vor porni in valuri in primul maraton MTB Riders Club al anului. Evenimentul se doreste o sarbatoare a ciclismului, a miscarii in natura si a sportului trait cu pasiune de fiecare participant. 

Va asteapta doua trasee noi si atractive, unul Scurt, de 17 km, pe care orice rider la inceput de drum il poate parcurge, dar si copiii insotiti de adulti, iar cel Standard, de 41 km, provoaca ciclistii cu antrenament si vechime in MTB sa isi etaleze forta si talentul. Pe aceste doua rute se vor desfasura nu mai putin de 32 de curse, impartite pe 4 niveluri si 5 categorii de varsta. Sunt invitati la competitie atat cei mari, mai experimentati sau aflati la inceput, dar si cei mici pentru a descoperi frumusetea acestui sport si sa-si demonstreze talentul de ciclisti, daca au implinit minim 6 ani. Pentru copii este valabila o taxa unica de concurs de 25 de lei. Maratonul ZIUA B vine si cu premii numeroase pentru concurenti, astfel ca peste 100 de rideri au sansa sa urce pe podiumurile evenimentului. Locatia de start de pe malul lacului Cernica este spectaculoasa, fiind amplasata chiar langa Parcul Phoenix Aventura si include mai multe servicii, fiind mult mai accesibila tuturor participantilor. Pentru a afla cum ajungeti la zona de start a evenimentului ZIUA B, dati click aici.

Grabiti-va sa va inscrieti online pe www.ridersclub.ro si sa achitati taxa de participare pana la finalul zilei de astazi, 16 aprilie, ora 23:59, pentru a va bucura de o zi de ciclism in natura.

No comments:

Post a Comment