15 May, 2015

La Broaste - peste 1.000 de persoane inscrise

Ultimele zile de inscriere in competitia din 23 mai, de la Caldarusani
Padurile umbroase, potecile salbatice, lacurile cu salcii bogate  si parca nesfarsitele intinderi de verdeata din zona Gradistea – Sitaru – Caldarusani, asteapta sa fie cutreierate pe 23 mai in deja mult apreciata competitie pentru ciclistii amatori... La Broaste!

Pana in prezent, 1.000 de participanti au dat curs invitatiei de a pedala in concursul La Broaste, iar inscrierile sunt deschise pana pe 20 mai pe: www.ridersclub.ro.
Pasionatii de pedalat si de natura au la dispozitie trasee pitoresti desfasurate intr-una dintre cele mai frumoase zone de din apropierea Capitalei, situata la aproximativ 25 de kilometri distanta. Astfel, in cadrul concursului La Broaste, riderii se vor putea bucura de  3 curse  atractive pe traseul Scurt de 17 km, pe cel Standard de 23 km, iar pe traseul Epic se va efectua de doua ori tura Standard. Dificultatea acestor curse de mountain bike este redusa, dar bine echilibrata, astfel ca toti participantii, atat incepatorii, cat si cei avansati, vor avea ocazia sa petreaca o zi placuta in mijlocul naturii.
Traseul Scurt este dedicat copiilor cu varste de la 6 pana la 14 ani. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege acest traseu numai pentru o cursa de agrement. Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 4 si 3 – masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta - 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani, peste 50 de ani, respectiv nivelul 2 open masculin si feminin. Pe traseul Epic sunt asteptati sa concureze, in regim open, nivelurile 4 si 3, masculin si feminin. Pe acelasi itinerariu sunt asteptati riderii de la nivelul 2, masculin si feminin, la categoriile de varsta 14-19 ani, 20-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si peste 50 de ani. Pentru nivelul 1, traseul Epic va include o cursa competitiva de tip open masculin si feminin.
“Pentru cei care iubesc sa goneasca pe cararile din paduri si sa se bucure de natura competitia La Broaste va fi cu siguranta o  experienta de neuitat! Echipa Riders Club impreuna cu multiplul campion national MTB Razvan Juganaru v-au pregatit un eveniment in care sa puteti beneficia de toate aspectele unei competitii in aer liber: un traseu deosebit, cu multe puncte de atractie, curse pentru toate varstele, incepand de la 6 ani, dar si pentru toate capacitatile, premii pentru mai multe categorii de concurs, dar si servicii la un standard ridicat care sa ofere o experienta placuta si o atmosfera foarte buna pentru relaxare”, a declarat Tudor Mocuta, director pe zona de dezvoltare a firmei MPG, coordonatorul sistemului de ciclism Riders Club.
Evenimentul La Broaste va fi animat de echipa energica si vesela a Riders Club, iar printre serviciile si beneficiile oferite se numara: amenajarea si marcarea traseului; cronometrare cu cip de unica folosinta; puncte de alimentare la Start/Finish si pe traseu; asistenta medicala la start si pe traseu; servicii de comunicatii de urgenta; arbitri si voluntari pe traseu; zona de masaj de relaxare dupa competitie; de schimb si garderoba; zona de spalare a bicicletelor special amenajata, la punctul de Start/Finish; fotografii ale evenimentului, dar si muzica si atmosfera gestionata de MC pe durata intregului eveniment.
Totodata, participantii au la dispozitie o zona de servire de produse alimentare in regim de catering si de relaxare, in care isi pot petrece timpul in afara competitiei, alaturi de familie, prieteni si colegi. 

Asadar, doritorii trebuie sa se grabeasca sa isi rezerve un loc la startul competitiei la Broaste!

3 comments:

  1. Salut, ce ai mai patit La Broaste ? Iar probleme tehnice ?

    ReplyDelete
  2. Salut. Nu. Am avut si am in continuare probleme medicale. Am o intindere destula de urata la inghinali. Din nefericire, n-am putut participa la concursul de la Caldarusani. Sper sa treaca cat mai repede sa am pot urca din nou in sa, dar principalul remediu in momentul de fata, este repausul total.

    ReplyDelete
  3. Te-am vazut cu DNF. Am crezut ca s-a intamplat ceva pe parcurs. Bafta !

    ReplyDelete