15 June, 2015

#BancadeKm. Faci miscare. Depui kilometri si ii transformi in servicii medicale


Cu ocazia ”Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Obezității”, Ponderas, singurul Centru de Excelență în chirurgie metabolică din Europa de Est, a inaugurat prima bancă ce folosește moneda de schimb ”kilometrul”: „Banca de KM”.
Astfel, Ponderas marchează lupta împotriva obezității printr-o acțiune neconvențională care pune oamenii în mișcare și trage un semnal de alarmă asupra obezității, cea mai răspândită boală metabolică a secolului XXI. In acest an, ”Banca de KM” este vocea prin care spitalul promoveaza sanatatea prin miscare si prevenirea obezitatii.


Te invitam sa fii si tu parte din aceasta campanie si sa faci miscare alaturi de noi. Fie ca iti place sa alergi, sa mergi cu bicicleta, cu rolele, sa inoti, sa mergi la pas sau sa faci orice alta forma de miscare ce poate fi contorizata in kilometri, poti sa iti deschizi un cont in “Banca de KM”. Utilizeaza hashtag-ul #BancadeKm impreuna cu poza care sa dovedeasca kilometrii stransi, iar spitalul Ponderas te va ajuta sa iti transformi kilometrii depusi in anumite servicii medicale de preventie si diagnosticare a bolilor metabolice. In plus, daca depui kilometri si nu doresti sa beneficiezi de serviciile medicale oferite, vestea buna este ca le poti dona unei persoane dragi care are nevoie de ele.
Asadar, in cazul in care nu ai mai facut de mult timp miscare, te incurajam sa te alaturi campaniei #BancadeKm. Kilometrii stransi ii poti depune in “Banca de KM” pana la sfarsitul anului 2015, iar contul il poti accesa din aplicatia de Facebook Banca de KM:

In concluzie: Alergi, pedalezi, te dai cu rolele sau pur şi simplu mergi pe jos?
Depune-ţi kilometrii parcurşi la Banca de km Ponderas şi susține lupta împotriva obezităţii!
Kilometrii depuşi pot fi convertiţi în servicii Ponderas pentru tine sau pentru o persoana supraponderală pe care vrei să o ajuţi.
CE TREBUIE SĂ FACI:
Porneşte aplicaţia, pedometrul sau orice alt dispozitiv de măsurare cu care eşti obişnuit!
Postează public pe Facebook numarul de km parcurşi cu #BANCADEKM: dă share din aplicaţie sau pozează km afişaţi de dispozitiv.

No comments:

Post a Comment