02 June, 2015

Topoloveni Summer Tour by Riders Club


Topoloveni Summer Tour este numele urmatorului concurs organizat de Riders Club si se va desfasura pe 28 iunie in localitatea magiunului, Topoloveni. La aproximativ 100 de km distanta de Bucuresti, Topoloveni Summer Tour ii cheama la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocari. Sunt asteptati atat cei mari, mai experimentati sau aflati la inceput, cat si cei mici, pentru a descoperi frumusetea acestor noi trasee si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 6 ani.Fie ca optati pentru tura scurta, de 21 km, destinata incepatorilor si copiilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 39 de km, veti avea parte de o experienta de neuitat! Pe noul traseu conceput de Razvan Juganaru in zona orasului Topoloveni veti avea ocazia sa descoperiti noi privelisti pitoresti si sa pedalati pe zeci de poteci salbatice gata sa fie descoperite de catre pasionatii de experiente frumoase in natura.


Tura Scurta este destinata riderilor de nivel 4, mai putin experimentati, ce vor alerga intr-o cursa de agrement, dar si participantilor care au sub 14 ani. Pentru inscrieri sunt disponibile urmatoarele curse:
- Competitiv Masculin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
- Competitiv Feminin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
- Agrement Open.

Tura Standard este destinata participantilor de peste 14 ani si sunt disponibile urmatoarele curse competitive:
- Masculin Nivel 1 - pentru categoriile de varsta 14-19 si peste 20 ani
- Masculin Nivel 2, Masculin Nivel 3 si Masculin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49 si peste 50 ani
- Open Feminin Nivel 1 
- Feminin Nivel 2, Feminin Nivel 3 si Feminin Nivel 4, pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49 si peste 50 ani.

In afara curselor pe categorii de varsta, pe tura Standard se vor mai acorda premii pentru cel mai bun rider de nivel 2, 3 si 4, masculin si feminin.

Pe langa aventura de pe traseu, va veti bucura de numeroase beneficii pe care MPG le-a pregatit atat pentru concurenti cat si pentru sustinatorii care vor lua parte la acest eveniment. 

Unul dintre acestea este pachetul competitional, care include:
•  Tricou de eveniment;
• Numar de eveniment & coliere | Cip unic de cronometrare | Medalie de participare;
•  Portie de paste Barilla, in sos Barilla, alaturi de doza Ciuc Natur Radler (doar pentru adulti), oferite la finalul competitiei;
•  Produse oferite de sponsorii evenimentului.

Inscrierile sunt deschise si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Taxa de participare este in momentul de fata de 75 de lei urmand sa creasca progresiv pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in ultimele trei zile, pana pe 24 iunie. 

Asadar, dam iama in magiun?

No comments:

Post a Comment