13 July, 2015

40 de curse de poveste la Dumbrava cu Margaritar

Competitia de ciclism a Riders Club ofera trasee atractive in natura pentru toate abilitatile
Pe 8 august 2015 va incepe o frumoasa expeditie in natura la competitia Dumbrava cu Margaritar, din calendarul de ciclism al Riders Club, aflata la cea de-a treia editie.


Peste 550 de rideri au dat deja curs invitatiei si vor goni in incercarea de a cuceri un loc pe podium, sau cel putin vor lua startul cu intentia de a se distra in natura primitoare din Parcul Natural Comana, pe trasee ce imbina intr-un mod armonios drumurile forestiere si single-track-urile speciale. Vorbim de o desfasurare de forte in mijlocul unei suprafete de 25.000 de hectare, casa pentru sute de specii de pasari si zeci de specii de pesti, unele dintre ele gasindu-se exclusiv in aceasta zona.

Echipa MPG impreuna cu Razvan Juganaru, multiplul campion national la MTB, Ciclocros su Velodrom, au pregatit trei trasee atractive ce au ca punct de plecare localitatea giurgiuveana Mihai Bravu: Scurt, de 13 km, pe care orice rider incepator poate pedala si se bucura de o cursa reusita; Standard, de 20 km, dedicat celor cu ceva mai mult experienta competitionala; Epic, de 40 km, care va provoca ciclistii cu antrenament si vechime in MTB sa arate cat de bine stau la capitolele indemanare si forta. Pe aceste trei rute se vor desfasura nu mai putin de 40 de curse, impartite pe 4 niveluri si 7 categorii de varsta.

Pana pe 19 iulie, taxa de participare este de 75 de lei, asadar grabiti-va sa va rezervati un loc la pret redus. Pentru copii, pretul de inscriere este unic de 25 de lei. Plata locului rezervat se poate efectua pana in ultima zi deschisa inscrierilor online, respectiv 5 august.

Premiile sunt generoase, fiind cuprinse intre 150 si 600 de lei, la care se adauga o tombola ce va avea loc la finalul evenimentului, al carei premiu atractiv este bicicleta GIANT Revel 29er, dar si 3 cosuri de fructe oferite de Abbara si alte produse si servicii oferite de sponsorii si partenerii evenimentului.


Va asteptam la startul unei noi aventuri Riders Club!

1 comment:

  1. Ce se intampla ? Ai un an tare rau. Tatal tau ce mai face? Numa probleme, accidentari si abandonuri. La Trofeul Muscelului de ce ai abandonat ?

    ReplyDelete