31 July, 2015

Aproape 900 de rideri inscrisi la Dumbrava cu Margaritar




Pe 8 august vă asteaptă o super aventură de ciclism în Parcul Natural Comana

Verdeață cât cuprindeți cu ochii, poteci răcoroase, faună bogată, multă voie bună și rost de distracție maximă pe două roți! Este ceea ce îi așteaptă pe cei aproape 900 de cicliști care s-au înscris la Dumbrava cu Mărgăritar.

Aflată la cea de-a treia ediție, competiția din calendarul de ciclism al Riders Club vă poartă pașii și roțile într-o frumoasă expediție în natură pe 8 august 2015. Sunt pregătite trei trasee de concurs ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale.  

Startul se va da în localitatea giurgiuveană Mihai Bravu, iar riderii au de ales între următoarele trasee: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar și  oricărui rider începător; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani și ceva mai multă experiență competițională; Epic, de 40 km, care provoacă cicliștii bine antrenați și căliți în curse MTB să dea ce au mai bun. Pe aceste trei rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe abilități și categorii de vârstă.

Până pe 2 august, taxa de participare la Dumbrava cu Mărgăritar este de 85 de lei. Pentru copii, respectiv cei cu vârste între 6 și 13 ani, prețul de înscriere este unic, de 25 de lei. Copiii trebuie să fie însoțiți de adulți pe durata competiției, existând posibilitatea ca o persoană adultă să însoțească mai mulți copii. Plata locului rezervat la Dumbrava cu Mărgăritar se poate efectua până în ultima zi deschisă înscrierilor online, respectiv 5 august.

Grabiți-vă să vă rezervați un loc la startul concursului Dumbrava cu Mărgăritar, care promite adrenalină tuturor pasionaților de ciclism MTB!

No comments:

Post a Comment