05 August, 2015

Toamna vine cu "4 Pedale"


Exact cum ati citit. 19 Septembrie este data cand cea de a treia editie a concursului Riders Club - 4 Pedale va avea loc in padurea Baneasa. Este o comptetitie unica in calendarul anual al Riders Club. Echipe formate din cate 2 rideri vor explora inima padurii Baneasa pe o lungime de 20 de km, iar evenimentul va include 12 curse, fiind organizate pe categorii de varsta incepand cu 14 ani. Realizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB, Ciclocros si Velodrom, traseul este placut atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor parcurge cate 20 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de Start / Finish. Prin urmare, nu va ramane decat sa va provocati partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa si sa va imbogatiti colectia de amintiri frumoase.


Zone de start a evenimentului se afla in parcarea din fata Academiei de Politie, amplasata in paralel cu Aleea Privighetorilor.

Inscrierile sunt deschise online pe www.ridersclub.ro si accesibile participantilor cu varsta de minim 14 ani. Ultima zi pentru inscriere si achitarea taxei de concurs este 16 septembrie. Daca va grabiti sa va rezervati locul va puteti bucura de o taxa minima de participare, valabila pana pe 9 august. Va tinem la curent cu noutatile si pe pagina Facebook.

Pachetul competitional include: tricoul evenimentului; numar de participare, cu cip de unica folosinta; produse si oferte din partea sponsorilor si partenerilor; medalie de Finisher care va fi acordata fiecarui participant dupa trecerea liniei de sosire, dar si o portie de paste Barilla, in sos Barilla, oferita la finalul competitiei. Ocupantii podiumului de la fiecare categorie vor fi rasplatiti cu premii atractive oferite de sponsorii evenimentului, iar detalii veti gasi pe paginile 4 Pedale dedicata competitiei.

Asa cum Riders Club a obisnuit la toate evenimentele MPG, veti beneficia si la acest concurs, de numeroase servicii menite sa va ofere o experienta cat mai placuta, la standarde superioare si in siguranta: marcaje pe traseele de concurs; servicii specializate de cronometrare; comunicatii de urgenta; servicii medicale si interventie de urgenta; voluntari pe traseu de la Brigada de Voluntari si Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta;  puncte de alimentare cu apa, fructe Abbara si cafea Nescafe 3 in 1; vestiar si garderoba; masaj de relaxare oferit de membrii Asociatiei Studentesti de Fizioterapie din Romania; MC si muzica pe durata evenimentelor; fotografii de la zona de Start / Finish si filmul oficial al competitiei; o zona de relaxare cu terasa special amenajata pentru concurenti, unde vor putea savura dupa concurs cate o portie de paste in sos Barilla, alaturi de o doza de bere Ciuc oferita doar adultilor; o zona cu produse alimentare de la Maia Catering. 

Tot in acel weekend va avea loc si comeptitia de alergare RUNFEST. Inscrierile la la acest concurs sunt deschise online pana pe 16 septembrie si se realizeaza pe pagina oficiala: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din padurea Baneasa. Pana pe 16 august e valabila taxa minima de concurs, asadar va recomandam sa va rezervati din timp un loc la start si sa achitati taxa. Pe pagina Facebook veti vedea si noutatile legate de acest eveniment.

No comments:

Post a Comment