11 February, 2015

Trainere suportate de Zwift


Cei de la Zwift au facut ieri publice o serie de date menite sa lumineze putin lucrurile referitor la cerintele tehnice necesare pentru a putea folosi softul. Daca in ceea ce priveste PC-ul / laptopul lucrurile se stiu de aproape doua saptamani (OS: Windows 7, Procesor: Inter Core 2 Duo, Memorie: 4 Gb, Grafica: 1 Gb GPU dedicat, sau placa incorporata HD 4000/AMD R5, Hard: 4 Gb de spatiu liber), in ceea ce priveste trainerele suportate, lucrurile erau putin in ceata.


Smart Trainer, ANT+ Power Meter si oricare Trainer/Roller care suporta zPower si un senzor de viteza ANT+, sunt cele 3 combinatii de trainere si device-uri suportare sa pedalezi in Zwift. In prezent, se pot bucura de soft doar cei ce au Wahoo KICKR si Racemate Computrainer, insa CycleOps Powerbeam Pro si Elite Turbo Muin permit deasemenea pedalarea in Zwift, insa nu-si vor schimba automat rezistenta asa cum o face KICKR sau Computrainer. Dupa cum se vede, singurele trainere suportate pana in prezent, sunt cele destul de scumpe, de la 1000 de dolari in sus, insa compania din Long Beach permite folosirea puterii virtuale (zPower), plus un sensor de viteza ANT+. 

Lista trainerelor suportate cu senzor ANT+: Kinetic Rock and Roll, Kinetic Road Machine, CycleOps Fluid(2), Performance TravelTrac Comp Fluid, Elite Qubo Fluid (in curand). 

Trainerele si device-urile care NU sunt suportate de Zwift, datorita faptului ca nu pot transmite semnalale necesare catre soft sunt: Taxc, Bkool, Tour de France Bike si Pre-2015 CycleOps Indoor Cycles. Cei de la Zwift continua sa adauge noi trainere in lista celor suportate, insa n-au dat publicitatii la ce se lucreaza. Daca cineva are ceva nelamuriri sunt directionati sa contacteze echipa de suport, de unde vor primi raspunsuri la intrebarile lor.

No comments:

Post a Comment