25 November, 2014

Antrenamentul serios, disponibil pentru oricine prin Trainer Road

(R)evoluția tehnologică a ultimilor ani a atins fiecare domeniu care era cu putință, iar asupra sportului și-a pus amprenta și mai puternic, mai ales în ceea ce privește opțiunile pe care le au la dispoziție amatorii muritori de rând. Accesul la aparate și programe de antrenament este mai vast ca niciodată și unul dintre produsele care cel mai probabil va contribui simțitor la îmbunătățirea performanțelor tale este Trainer Road, un soft pentru antrenament staționar.

Cu peste 700 de sesiuni de antrenament și peste 40 de planuri de antrenament, Trainer Road se dovedește a fi unul dintre cele mai folosite aplicații de indoor training. Disponibil în versiune iOS sau PC, softul folosește power meter, centură de puls sau funcția „Virtual Power” pentru a scala automat nivelul antrenamentelor fiecărui ciclist. Conexiunea la aplicație se face pentru power meter, centură HRM, senzor viteză/cadență printr-un dispozitiv ANT+ sau Bluetooth Smart.
trainer
De asemenea aplicația are disponibile peste 80 de video-uri (The Sufferfest, TrailTrainer, Ridefit, Endurance Films etc), posibilitatea de a crea propriul antrenament cu intervale. Fiecare sesiune de antrenament, poate fi exportata în formatul tcx și încărcată pe Strava, Trainig Peaks sau pe alte site-uri de profil. Abonamentul costa 10$/lună sau 99 $/an.
@ Articol preluat in intregime se pe site-ul FreeRider.ro

No comments:

Post a Comment