13 March, 2015

SPRINTEN: proiect social dedicat copiilor cu deficiente motorii


Fundatia PROAM Events, echipa MPG, Regina Maria, DDB Romania, precum si doctorii Gheorghe Burnei, Raluca Damean si Mihai Jianu, au demarat proiectul SPRINTEN. Un proiect social dedicat copiilor cu deficiente motorii, care a luat fiinta din dorinta de a le oferi cat mai multor micuti sansa de a se bucura de o copilarie din care nu lipsesc jocurile "Baba Oarba" si "De-a v-ati ascunselea", aventurile cu bicicleta sau intrecerile sportive.  

Fundatia PROAM Events va implementa proiectul SPRINTEN la nivelul comunitatilor sportive pasionate de alergare si de ciclism, in cadrul evenimentelor coordonate de MPG. Prin simplul fapt ca oamenii aleg sa se bucure de libertatea lor de miscare, vor putea oferi sprijin copiilor cu deficiente motorii dandu-le sansa de a trai la randul lor aceasta minunata experienta. 

Fiecare participant adult care vine la competitiile Riders Club - www.ridersclub.ro, RUNFEST - www.runfest.ro si URBATLON - www.urbatlon.ro contribuie implicit si la acest proiect social, suma de 5 lei din fiecare taxa de concurs fiind directionata catre SPRINTEN. Sumele vor fi donate intr-un fond destinat implementarii solutiilor medicale pentru cauzele sociale sustinute de SPRINTEN. Fiecare ciclist sau alergator va putea face sport si strange cat mai multe donatii de la sustinatori, rude, prieteni, colegi in numele unui copil care are nevoie de pasul sau SPRINTEN. 

Impreuna cu voi, acesti copii pot avea o noua sansa. 

No comments:

Post a Comment